Sitter och slötittar framför tvn. Fastnade där när jag kom hem från jobbet. Framför mig springer en kvinna som lagar mat och som ska lära oss att skörda basilika eftersom hon vet att så många gör fel just på den punkten. Va, bra tänker jag. Jag har alltid velat veta. Hon visar knepet och hädanefter kommer vi alla i landet fyrkant att göra rätt (eftersom det är så lätt). Hon prisar basilikan som iofs är en god krydda men ibland blir det bara för mycket när man pratar om den formidabla basilikan och lite käck pop i bakgrunden. Men nej, nu kommer hennes väninnor på besök också, och de diskuterar hur det är att vara ängslig studentmamma som ska laga den perfekta buffén. Näej, nu kommer det recept på små knytten. Jag orkar inte mer, jag byter kanal...
Nästa gång jag har middag blir det formidabel basilikakräm till köttet. Bara så ni vet.
Nästa gång jag har middag blir det formidabel basilikakräm till köttet. Bara så ni vet.
Comments